aflyst.jpg

Det bliver en sommer uden Blue Bridge i år...

Regeringens forbud mod afvikling af store arrangementer bekræfter det, vi i den seneste tid har gået og frygtet. Der bliver ingen festival på Stenderuphalvøen i år. Med et musikprogram bedre end nogensinde før og et rekord godt billetsalg er vi super kede af ikke at kunne gennemføre det, der skulle have været et brag af et 5-års jubilæum. Utallige timer af frivilligt arbejde er allerede skudt i festivalen og helt til det sidste håbede vi inderligt, at de fire resterende måneder kunne komme os til gode. Hensynet til folks helbred er dog utvivlsomt vigtigere end nogen festival, især når der, som i denne situation, er menneskeliv på spil.

Når mavepusteren har sat sig, skal vi sætte os ned og finde ud af, hvordan fremtiden ser ud for Blue Bridge. En hel branche er sendt i knæ og der er mange tal at gøre op, men Blue Bridge vender stærkt tilbage med meget mere festival i 2021.

 

Købte billetter til Blue Bridge 2020 vil naturligvis kunne refunderes. På den anden side af påsken vil Nembillet kontakte jer alle på mail. Her vil I få valget mellem refusion eller alternativt donere pengene til musikalske Blue Bridge-arrangementer på Stenderuphalvøen, lige så snart vi på et tidspunkt kan feste, synge og spille sammen igen! Indtil da, håber vi på jeres forståelse.

Tak for den overvældende opbakning festivalen allerede har fået og pas nu godt på hinanden!