BARSELONA

BARSELONA

Barselona har i løbet af de sidste to år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, en P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukt Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. 

Blue Bridge er utroligt stolte af at kunne præsentere den dynamiske duo som hovednavn på dette års festival!

Meget er sket siden Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo’en bag Barselona, i sommeren 2016 begyndte at udgive de første numre på Soundcloud og i foråret 2019 kulminerede denne rejse midlertidigt med udgivelsen af ikke blot ét men to hele albums - “Hjertebank” og “Legebørn”. 

Med de to udgivelser demonstrerer Barselona et stilmæssig spænd, der rummer alt fra “Hjertebanks” opløftende og dansevenlige popsange, til “Legebørns” dystre tekstunivers understøttet af en mere organisk instrumentering, til tider med et ordentligt skud distortion-guitar. 

Efter anmelderroste optrædender på landets største venues og festivaler er Barselona længe blevet udråbt som et funklende stjerneskud på den danske live-scene og publikum til Blue Bridge 2019 kan se frem til en koncert fuld af fest, farver og følelser.

#BIGBLUE

20:00