CARL EMIL

PETERSEN

BARSELONA

NYFORTOLKNING AF DANSKSPROGET MUSIK

PÅ BLUE BRIDGE 2019

17. august 2019

INFO

Adresse


Festivalen finder sted i Sdr. Bjert uden for Kolding på engen bag ved Bjert kirke. Det er muligt at parkere ved kirken.
Betaling


Det er ikke muligt at anvende betalingskort. Det vil være muligt at betale for indgang, øl, vand og mad med kontanter og MobilePay. Det er en fordel at købe klippekort til mad og drikke. Der sælges klippekort med 4 x klip på til kr. 60,- og 8 x klip til kr. 120,-
Billetter


Blue Bridge koster kr. 150,- for voksne i forsalg + gebyr og er gratis for børn og unge til og med 16 år. Køb billetten på www.bluebridge.dk/billet Billetsalg ved indgangen er 200,- for voksne. Der kan betales med MobilePay.
Drikkevarer


Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer på Blue Bridge. Til gengæld har vi fornuftige priser på øl og vand. Der vil ikke blive serveret alkohol til personer under 18 år. Vær forberedt på at blive bedt om billed-id, hvis bar personalet er i tvivl om din alder.
Frivillig


Blue Bridge kan kun gennemføres med hjælp og opbakning fra de mange frivillige. Vi har brug for mange hænder til at afvikle Blue Bridge og skabe en god oplevelse for festivalgæsterne. Hvis du er interesseret i at hjælpe, kan du melde dig til her: www.bluebridge.dk/frivillig
Information


Du finder informationsteltet ved indgangen. Her kan du få svar på dine Blue Bridge spørgsmål, købe klippekort til mad og drikkevarer og få en snak med søde mennesker. Hvis du har meldt dig som hjælper, er det også her du starter din vagt.
Hittegods


Glemte sager kan aflevere og afhentes ved informationsteltet. Hittegods, som ikke er afhentet på dagen, kan afhentes efter aftale på email info@bluebridge.dk ugen efter. Herefter vil det blive afleveret til Kolding Politi.
Mad


Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer på Blue Bridge. Der er muligt at købe mad på Blue Bridge hele dagen.
Parkering


Det er muligt at parkere ved Bjert Kirke og ved Bjert Kro.
Samarit


Du finder Blue Bridge samaritterne ved informationsteltet. Her kan du få hjælp med store og små skader.
Stole og borde


Der er et begrænset antal borde og stole på Blue Bridge. Du må meget gerne tage en havestol eller klapstol med til Blue Bridge. Større møbler skal blive hjemme.
Tidspunkter


Blue Bridge slår dørene op kl.11:00. Første band går på kl. 12.00. Live musikken slutter kl. 23.30. Festivalpladsen lukker kl. 00.30.
Dyr


Dyr ingen adgang, så hunde og andre kæledyr skal blive hjemme.