Artister 2023

Her kan du løbende læse om de bands / artister der skal spille på Blue Bridge 2023

 

Poloteknik

Daft Punk møder Danseorkesteret, der hilser på Benjamin Hav. Poloteknik er moderne fortolkning af dansk musik i en elektronisk lounge-stil, der kombinerer stramme beats og sprød guitar. 

Poloteknik
Poloteknik
 

Mads Mathias Heise

Det er efterhånden sket en del gange, at Mathias Heise og Mads Mathias er blevetforvekslet med hinanden. Men selvom de begge er unge jazzmusikere, der færdes i desamme kredse, selvom de nogenlunde er på samme højde og begge er et parflotte fyre,så er der også væsentlige forskelle. Mads Mathias er sanger, sangskriver og saxofonist,mens Mathias Heise er mundharpist, komponist og pianist. Én ting har de dog til fælles:nemlig kærligheden til jazzen og dens favnende åbne vidder.

Læs om Mads Mathias Heise
Mads Mathias Heise
 

Filippa Arendt

Filippa Arendt er en ung musiker fra Kolding, som startede med at spille musik som 6-årig og lave sine egne numre som 12-årig. Filippa lavede som 9-årig sin egen YouTube kanal, hvor hun har over 24.000 følgere.
Stilen er melankolsk, ærlig og intim og med en personlig lyd og stemme, der rører lytteren. Inspirationen til sin sangskrivning henter Filippa bla fra Elliott Smith og Amy Winehouse.

Filippa Arendt
Filippa Arendt
 

Oh Land

Oh Land skrev og producerede sit debut album ´Fauna´ i 2008. Siden da har Nanna Øland Fabricius udgivet fire albums og en lang række hit singler som White Nights, Sun of a Gun, Renaissance Girls og Speak Out Now - samt tourneret rundt i verden flere gange, både som hovednavn og support for bl.a. Katy Perry og Sia. Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend og Tricky. Efter syv år i New York har Nanna igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre,
symfoniorkestre og haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København. 

Oh Land arbejder nu fokuseret på både en ny EP og sit sjette studie album.

Læs om Oh Land
Oh Land
 

Kupé

Kupé er et nyt koncept bestående af 8 unge musikere fra Bjert og Kolding, der sammen skaber et soul og funk inspireret univers gennem deres originalmusik. Musikken karakteriseres af sprød blæs, lækre grooves og en fængende lyrik. Bandet kender hinanden fra gymnasiegangene og har på tværs af årgange mødtes og spillet sammen siden sommeren 2022.

Kupé fortsætter den stolte Blue Bridge tradition, hvor dygtige unge bands fra lokalområdet får mulighed for at præsentere deres evner og energi på Blue Bridge festivalen for op mod 2.000 gæster.

Kupé
 

Zar Paulo

”Hvis der var ét band og én koncert, der føltes som SPOT’s store gennembrud i 2022 (...) var det Zar Paulo” udtalte Politiken i en 5 - hjertet anmeldelse af kvintettens brag af en start på festivalsommeren 2022.

Læs om Zar Paulo
Zar Paulo
 

The Four Elements

THE FOUR ELEMENTS er groet op af Blue Bridges` køkkenhave: BLUE BRIDGE ØVELOKALET !
Her har de 4 medlemmer fundet sammen omkring et repertoire af en god blanding af eksplosive danske 80er klassikere, svedige

disco-hits, hæsblæsende partyrock og skælvende nyere dansenumre.   

The Four Elements
The Four Elements
 

Peter Sommer & tiggerne

2022 blev et stort år for Peter Sommer, som både spillede to udsolgte koncerter med Copenhagen Phil, udgav sit syvende og seneste album ’De Uforelskede I København’, opførte teaterkoncerten ’I Morgen Er Alt Muligt’ og gæstede festivaler som Heartland og SPOT-festival. Den kommende sommer tager Peter Sommer sit band Tiggerne med, når de gæster landets festivaler i 2023.

Læs om Peter Sommer
Peter Sommer & tiggerne
 

Fed og Lille Philip

Siden slutningen af 2021 har Kolding rapperen Thomas Vejbæk lavet musik under kunstnernavnet Fed. Det har han gjort med sin kammerat Philip Clausen, som har produceret alle hans sange under kunstnernavnet Lille Philip. Deres musik er med stor stil inspireret af amerikansk rap, samt dansk rap fra start 2010’erne. Tilbage i 2021 udkom deres første ep “Hygge I Hovedet”, og siden det har de udgivet yderligere fire singler og for nylig deres album “DÅRLIGE MANERER”, som i alt er blevet hørt over 120.000 gange. Fed's musik er blevet taget godt imod i Kolding, og han er bla. blevet beskrevet som “Koldings største rapper”. Fed’s formål med hans musik er at samle folk og skabe en fest, hvor alle unge kan være med.

Fed og Lille Philip
 

Hugorm

HUGORM har i de 5 år de har eksisteret ikke befundet sig i hi på noget tidspunkt. Der er kun kommet mere fart og flere farver på den mangfoldige palet, hvilket ikke mindst kommer til udtryk, når de står i øjenhøjde med publikum til koncerterne.

Læs om HUGORM
Hugorm
 

Harske Hubbi

Harske Hubbi lukker årets festival med et brag ef en 80`er fest !

Harske Hubbi blev kendt som DJ i reklamefilmen Polle fra Snave og Polle Fiction for 21 år siden. Han har efterfølgende finpudset til DJ-show og Harske Hubbi spiller i dag til festivaler og fester med sit total i orden musiksmag-smag-smag show. På pladespillere og med de originale, gamle vinylsingler på 45 omdrejninger. 

Hubbi sender sit publikum tilbage til midten af firserne på Fyn og giver dem alle de største hits fra dengang. Det sker på fynsk med masser af snak hen over pladerne som til halballerne tilbage i 80’erne: 

Ab mæ labberne! U på dansgållet! Chok-chok-chok! 

Det er leifi! Det æ utidig! Det æ syfyns hærlige humørbombe som leverer total satisfaction på følgende amråder: Totaaaaal i orden musiksmag-smag-smag

Blue Bridge kan slet ikke vente med at danse med, når Harske Hubbi slår sig løs til Blue Bridge 2023

Harske Hubbi

Blue Bridge sponsorer 2023
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!