Artister 2023

Her kan du løbende læse om de bands / artister der skal spille på Blue Bridge 2023

 

Peter Sommer & tiggerne

2022 blev et stort år for Peter Sommer, som både spillede to udsolgte koncerter med Copenhagen Phil, udgav sit syvende og seneste album ’De Uforelskede I København’, opførte teaterkoncerten ’I Morgen Er Alt Muligt’ og gæstede festivaler som Heartland og SPOT-festival. Den kommende sommer tager Peter Sommer sit band Tiggerne med, når de gæster landets festivaler i 2023.

Peter Sommer & tiggerne
 

Oh Land

Oh Land skrev og producerede sit debut album ´Fauna´ i 2008. Siden da har Nanna Øland Fabricius udgivet fire albums og en lang række hit singler som White Nights, Sun of a Gun, Renaissance Girls og Speak Out Now - samt tourneret rundt i verden flere gange, både som hovednavn og support for bl.a. Katy Perry og Sia. Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend og Tricky. Efter syv år i New York har Nanna igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre,
symfoniorkestre og haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København. 

Oh Land arbejder nu fokuseret på både en ny EP og sit sjette studie album.

Oh Land
 

Mads Mathias Heise

Det er efterhånden sket en del gange, at Mathias Heise og Mads Mathias er blevetforvekslet med hinanden. Men selvom de begge er unge jazzmusikere, der færdes i desamme kredse, selvom de nogenlunde er på samme højde og begge er et parflotte fyre,så er der også væsentlige forskelle. Mads Mathias er sanger, sangskriver og saxofonist,mens Mathias Heise er mundharpist, komponist og pianist. Én ting har de dog til fælles:nemlig kærligheden til jazzen og dens favnende åbne vidder.

Mads Mathias Heise
Mads Mathias Heise
 

Zar Paulo

”Hvis der var ét band og én koncert, der føltes som SPOT’s store gennembrud i 2022 (...) var det Zar Paulo” udtalte Politiken i en 5 - hjertet anmeldelse af kvintettens brag af en start på festivalsommeren 2022.

Zar Paulo
Zar Paulo
 

???

Der vil løbende blive opdateret med flere artister...

???

Blue Bridge sponsorer 2023
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!