Animaux Animé

Animaux Animé kommer blæsende ud af Koldings undergrund med et hidsigt mix af disko, punk og 80'er synthesizers. Energien er ikke til at tage fejl af og live får den kun et ekstra hak op ad med Thor W i spidsen for et højenergisk, teatralsk kaos.

Animaux Animé kommer med den svedige dødsdisko direkte fra Kolding undergrund, de blander punk, disko og grandiøs 80’er vibe til et omsluttende hektisk slør af urkraft.

Hvert Animaux Animé track trækker på nye genrer, musikken har referencer til 80’erne men blander det sammen med en punket attitude og elektroniske elementer på en moderne måde. Det skaber et mash-up af genrer som er svær at beskrive på andre måder end Dødsdisko.

Det er svært at præsentere Animaux Animé uden at fortælle om deres koncerter. Udover at lave pisse fed og inderlig dødsdisko, er drivkraften i bandet også at skubbe grænser for underholdningen. Når Animaux Animé spiller, handler det om grænser, kærlighed og skam. Med fuld makeup og kostumer kreeres en slags teaterkoncert for og med publikum, for at skabe den fulde Animaux Animé oplevelse.

 

Presseomtale

“Animaux Animé er et kunstprojekt. Det er resultatet af en on-going proces mod at skabe et visuelt univers hvor man kan udleve den bedste version af sig selv”

www.slicetown.dk/animaux-anime-doedsdisko-med-fingeren-mod-stjernerne

“They are very much aware of the difference between show and concert. And they are going all-in for the show. Atmosphere and aesthetics are the starting points for a band that never performs without outlandish fashion and make-up. They call it "warpaint"”

https://passiveaggressive.dk/animaux-anime-death-disco-transcending-the-perso
nal/

Animaux Animé - Afterlife

Lyt til Animaux Animé på Spotify


Blue Bridge sponsorer 2021
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!