Program 2022

Program for Blue Bridge 2022

 

Jesper Binzer

Det er svært at komme uden om Jesper Binzer, når man taler dansk musikhistorie. I 2022 tager D-A-D forsangeren sit langhårede soloband med på Europa-turné, og til august ruller rockshowet ind til dette års Blue Bridge Festival

Jesper Binzer
Jesper Binzer
 

Blaue Blume

For 2,5 år siden udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP ”Sobs” med bl.a. singlen ”Ebony”, der var P3’s uundgåelige. EP’en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser. Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP ”Beau & Lorette” (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut ”Syzygy” (2015).

Blaue Blume
Blaue Blume
 

DUSIN

Siden Dusin udgav Deres første single ’Frisk Igen’ i slutningen af 2017, er det kun gået en vej for den københavnske band. En finaleplads ved Karrierekanonen i 2018, et debutalbum senere og med koncerter landet over, brød singlen ’FuckingFantastisk’ lydmuren i 2021.

Dusin
DUSIN
 

Ibrahim Electric

Den fandenivoldske danske trio har i løbet af de senere år spillet succesfulde koncerter på klubber og festivaler i omkring 25 forskellige lande på fire forskellige kontinenter. Til sommer lander de for første gang på Stenderuphalvøen.

Ibrahim Electric
Ibrahim Electric
 

DJ Pelle Peter

Pelle har spillet i en lade med en publikumsskare på syv mennesker. Han har også spillet for 30.000-40.000 mennesker på landets største festivaler. Én ting er sikkert – han har startet en fest på begge venues. Pelle Peter ved om nogen, hvordan man får folk til at gå amok.

DJ Pelle Peter
DJ Pelle Peter
 

Faratuben

Hvad sker der, når musikere fra Danmark og Mali mødes om den traditionelle malinesiske bobo-musik?

Faratuben
Faratuben
 

Karla

Der har aldrig før i Danmark været en 12-årig, der rapper sågodt -og så er det ovenikøbet en pige!” Såklar er beskeden fra Lasse “Pilfinger” Kramhøft, en af Danmarks mest succesfulde hiphop-producere.

Karla
Karla

De Jammerlige

Supertrains

Outlaws

Based

Ark

Køb din billet idag

Køb billet

Blue Bridge sponsorer 2022
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!