Dusin

Siden Dusin udgav Deres første single ’Frisk Igen’ i slutningen af 2017, er det kun gået en vej for det københavnske band.

En finaleplads ved Karrierekanonen i 2018, et debutalbum senere og med koncerter landet over, brød singlen ’FuckingFantastisk’ lydmuren i 2021. Sangen toppede P3-listen to uger i streg og har siden været spillet på radioen mere end 100 gange. I al ro og mag har Dusin gemt sig i mørke studier, og mens dansk kulturliv igen har været lukket ned, har de kreative sluser stået på vid gab. Af det kommer Dusins første større udgivelse siden debutalbummet ’Ærlige Løgne’ fra 2020, som igen sætter nye grænser for Dusins lyd og mulighederne indenfor dansk popmusik. På scenen skubbes grænserne gang på gang, og én ting er sikkert: det 5-mand høje band går aldrig på kompromis med energi og inderlighed. I kombination giver det en oplevelse i absolut særklasse, og som alle kan være en del af. Dusin er kommet for at blive. Og du er inviteret med til en intens oplevelse, der sent går i glemmebogen.

Sommerfugle

Sociale medier

Spotify

Facebook


Blue Bridge sponsorer 2022
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!