CARL EMIL

PETERSEN

BARSELONA

NYFORTOLKNING AF DANSKSPROGET MUSIK

PÅ BLUE BRIDGE 2019

17. august 2019

BANDS 2019

BARSELONA

Barselona har i løbet af de sidste to år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet. P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smuk Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. 

Blue Bridge er utroligt stolte af at kunne præsentere den dynamiske duo som hovednavn på dette års festival!

Barselona.jpeg
CARL EMIL PETERSEN

Carl Emil Petersen er et velkendt navn på den danske musikscene. Efter seks år som frontmand i det danske rockband Ulige Numre debuterede Carl Emil Petersen i efteråret 2017 som soloartist med albummet Natradio.

 

Så glæd jer til guitarsoli, fællessang og godt gammeldags sammenspil i verdensklasse når Carl Emil Petersen går på scenen til årets Blue Bridge musikfestival.

Carl Emil 2 copy.jpg
Brickman/Dall trio

I tre år har Blue Bridge forsøgt at få jazzbrødrene Tobias og Nicolaj Dall fra Bjert på scenen i æbleplantagen og nu er det langt om længe lykkedes.

 

Brødrene spiller jazz på allerhøjeste niveau og med sig på scenen har de oven i købet en af Danmarks bedste jazzpianister; Calle Brickman. Trioen bevæger sig i krydsfeltet mellem den nordiske og den amerikanske jazztradition. 

brickman dall, the standard 01.jpg
Ewan Macintyre

Blue Bridge er stolte af at kunne præsentere Ewan Macintyre til dette års musikprogram.

 

Med sit velspillende band indtager skotske Ewan Macintyre scenen med sin fortolkning af den skotske folkmusik, krydret med egne fængende singer-songwriter numre. 

 

Ewan Macintyre band er garant for højt humør og en medrivende stemning.

Ewan Macintyre.jpg
Frankly Female

Frankly Female er navnet bag en ny storladen musikalsk lyd, ikke tidligere hørt i Danmark.

Med vokalist Pernille Gunvad som frontfigur, har Frankly Female de sidste to år komponeret, arrangeret og produceret sange og etableret sig som fanebærer for en storladen fortolkning af stilarten Nordic Noir Pop. 

Frankly-Female.jpg
Monkey Business

Med Monkey Business på plakaten har vi endnu et levende bevis på den musikkultur af små bands, der eksisterer på Stenderuphalvøen.

 

Bandet spiller blues/rock, og har spillet sammen siden foråret 2018. Bandet er samlet at musikere fra syddanmark og har lovet os en perlerække af klassikere fra blues/rock verdenen, når de spiller på Blue Bridge 2019.

Monkey-Business2.jpg
Ad libitum

Igen i år er Blue Bridge stolte af at kunne give scenetid til et sprit nyt gymnasieband fra Munkensdam Gymnasium i Kolding. Bjertpigerne Andrea Holm-Hansen og Dicte Sønnichsen har sammen med gymnasievennerne dannet bandet Ad Libitum.

 

Bandet beskriver, hvordan deres fælles følelse er baseret på sommer og lunefulde danseaftener.

Ad libitum.jpg
Hoppelines Hoppelopper

Der skal flyves i flyvemaskiner, vrikkes med numser og listes afsted som monstre, når Pernille og Hoppelines Hoppelopper spiller op til leg på årets festival.

 

Som noget helt nyt kan vi i år præsentere musik i øjenhøjde med festivalens helt små gæster, med en koncert for store og små, der tør lade fantasien flyde til den svingende musik. 

billede af band.jpg
Kulturrock

Siger man Kulturrock, siger man klassikere, endda af den slags vi alle kan synge med på.

 

“Vi er Kulturrock og vi er 6 udviklingshæmmede mennesker, nogen mere end andre.” Sådan præsenterede bandet sig for musikchefen og her nogle måneder efter er de landet årets musikplakat!

Udover fortolkninger af diverse klassikere fra folkekære artister har Kulturrock også et par selvskrevne numre i ærmet til deres optræden på Blue Bridge 2019.

Kulturrock.jpg
Rusty Bones

Vi bevæger os ned i den tungere ende af rockskalaen, når Blue Bridge præsenterer Rusty Bones på dette års festival.

 

Med undertitlen Rust never sleeps er der lagt op til en omgang hård rock med nedstemte guitarer, brølende powerakkorder, rullende bas og bragende trommer, men også melodiske omkvæd og til tider et stænk af blues. 

Rusty Bones.jpg
John made Jon

Bag navnet JOHN MADE JON gemmer sig guitarist og sangskriver Jon Ringstrøm Andersen. Musikeren bakkes op af sine to bandmedlemmer Flemming Cilius, som med overskud leverer en sikker solid bas og Jeppe Elle Pedersen, der tilfører et ekstra element med sine veludførte guitarsoloer.

 

Musikken er inspireret af 50’ernes store rock’n’roll- og countrykunstnere.

John-made-Jon.jpeg
BARYL

Et band fra sidste års festival er at finde på plakaten igen i år - sidst som Müsli Plü, nu som Baryl! En ting kan vi love: Energiniveauet er det samme!

 

Baryl lukker dette års festival med et brag af en dansefest efter mørkets frembrud, når kun de kulørte lamper maler festivalpladsen i diverse farver. 

BARYL.jpg
Halvøen synger med

Når Blue Bridge præsenterer Halvøen Synger Med til dette års festival, er det lige så meget publikum, der har fået en fornem plads på dette års musikplakat.

 

Søren Andresen, Helene Ernst og deres band optræder nemlig med samvær og fællessang som det altoverskyggende fokus for koncerten. 

singing-640x340.jpg

Blue Bridge

Blue Bridge er en musikfestival der præsenterer Stenderuphalvøens musikalske kræfter.

 

Blue Bridge finder sted for 4. år i træk på engen bag Sdr. Bjert Kirke lørdag den 17. august 2019 fra kl. 12:00 til 24:00

Læs mere...

BILLET

Køb din billet allerede nu og glæd dig til alle de fede bands der kommer på engen i Bjert den 17. august 2019.

Voksne = 150,- + gebyr

Børn og unge til 16 år = Gratis