Bliv frivillig hjælper

Blue Bridge ville slet ikke eksistere uden vores mange fantastiske frivillige, der år efter år er med til at gøre Blue Bridge visionerne til virkelighed. TAK !

Vil du være frivillig til Blue Bridge 2021?

Er du en af de heldige, der har fået billet til Blue Bridge 2021, så er du hermed inviteret til at blive frivillig til festivalen. De frivillige varetager forskellige opgaver før, under og efter festivalen. Pladsen skal sættes op, billetterne skal scannes og barerne skal bemandes. Vi kan bruge alle, der har lyst til at blive en del af holdet og skabe den bedst mulige festivaloplevelse.  

Har du tidligere været frivillig til Blue Bridge, kan du med fordel tage direkte kontakt til det crew, som du har været en del af.

Har du ikke været frivillig før, kan du tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor. En frivillig hjælper typisk to timer og modtager et klippekort til mad og drikke som tak for indsatsen. Da vi i år har brug for maksimal fleksibilitet i vores vagtplanlægning, er det ikke muligt at vælge, hvilket område man bliver frivillig i.

Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding, men den endelige vagtplan bliver først lagt i starten af august.

Organisation

Festivalorganisationen er inddelt i ca. 10 crews, som hver har en formand/sherif.

I de forskellige udvalg og crews er der i alt ca 40 personer, som er med til at organisere og drive Blue Bridge.

I selve Blue Bridge festival-weekenden er der ca. 170 frivillige i gang.


Blue Bridge sponsorer 2021
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!