Bliv frivillig hjælper

Blue Bridge ville slet ikke eksistere uden vores mange fantastiske frivillige, der år efter år er med til at gøre Blue Bridge visionerne til virkelighed. TAK !

Tilmelding som frivillig

Her kan du tilmelde dig som frivillig og få tidlig adgang til at købe din Blue Bridge billet 2023. OBS: Vi åbner først op for det officielle billetsalg d. 8 april 2023.

Tilmeld dig som frivillig

Meld dig som frivillig hjælper

...og få mulighed for at købe din billet tidligt

Blue Bridge festivalen afholdes den 12. august 2023 i Bjert
Du har nu mulighed for at sikrer dig en billet til Blue Bridge festivalen 2023, hvis du samtidigt tilmelder dig som frivillig.

Blue Bridge er helt afhængig af vores mange frivillige, og med billetkøbet er du med til at støtte op om hele Blue Bridge projektet, og du bliver en del af vores unikke Blue Bridge sammenhold.

Typisk hjælper man i 2 timer og man vælger selv om man vil hjælpe fredag, lørdag eller søndag.
Som noget nyt kan du ansøge om hvilket crew du gerne vil være frivillig i.

Når du bliver godkendt af din crew-ansvarlig, kan du logge ind på vores vagtplanssystem og vælge den vagt der passer dig. Her er det først til mølle. Man kan kun købe 1 frivilligbillet pr. frivillig.

Når du har tilmeldt dig som frivillig og valgt din vagt kan du logge ind i vores vagtplanssystem og finde linket til køb af din frivilligbillet, som i år er kr. 100,- billigere ind den "ordinære" billet.Priserne er (eksl. gebyr):
Frivillig voksen billet (18 år og opefter): kr. 150,-
Frivillig ungebillet (15 - 17 år): kr. 50,-

----------------------

"Ordinær" Voksenbillet: kr. 250,-
"Ordinær" Ungebillet (15 - 17 år): kr. 150,-
Børnebillet (8 - 14 år): kr. 50,-
Børnebillet (0 - 7 år): gratis

 


Blue Bridge sponsorer 2023
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!