BASED

Kalder alle musikglade venner, bekendte og hvad der findes imellem! Det er blevet tid til det første Blue Wave event og du kan godt glæde dig!

Tag din bedste ven eller -veninde i hånden, og vær med til Blue Waves åbningskoncert d. 13/10 i Bjert Gamle Brugs! Som de første gæster på vores Blue Wave scene, har vi fornøjelsen af at kunne præsentere soulbandet "BASED" fra Kolding!

BASED er et nyt ungt soul projekt direkte fra Kolding. Musikken bevæger sig i et univers af Soul, Jazz, R&B, og Hip Hop og tager lytteren igennem en oplevelse af relaterbare tekster og grooves som højst sandsynligt kan tage ansvar for en sitrende fornemmelse i kroppen, som gør at man ikke kan stå eller sidde stille. BASED består af:

Lauritz Frost - vokal
Sebastian Dideriksen - trommer
Jonas Kjærgaard - keys
Anders Gregersen - guitar
Carl Emil Olsen - bas

  • Kl. 19: Dørene åbner.
  • Kl. 20: Koncert med Based.
  • Kl. 21: Bar og hygge i Vinduet.
  • Kl. 22: Farvel og tak!

Adgang til koncerten vil koste 30 kr. og kan overføres til MP: 70409 hvorefter at du vil blive skrevet i døren (hvis du betaler for flere end dig selv, så skriv gerne navnet på dem som du betaler for i overførselskomentaren).


Vi glæder os til at ser jer alle!

- Blue Wave

Facebook

Blue Wave koncerten er oprettet som event på Facebook. Gå ind og meld dig til ved at klikke på nedenstående knap.

Følg eventet på Facebook

Blue Bridge sponsorer 2023
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!