Bull & Hjorth Band

UDSOLGT

I samarbejde med JAZZ i Trekanten præsenterer Blue Bridge en medrivende musikalsk oplevelse med Bull & Hjorth Band.

Start
30.10.2021, kl. 20:00 - 23:00
Sted
Bjert Gamle Brugs
Pris(er)
Kategori
Blue Bridge Events

I samarbejde med JAZZ i Trekanten præsenterer Blue Bridge en medrivende musikalsk oplevelse med Bull & Hjorth Band.

Kom en tur med i vaskemaskinen, når Bull & Hjorth med Band vasker livet rent og hænger det til tørre. I otte år har Gorm Bull og Palle Hjorth sammen udgivet musik og bøger. Alt fra hjemmespundne sange til musikalske digtsamlinger. Fælles for det hele er livet. Det satans liv!

Undervejs har duoen arbejdet sammen med en masse dygtige musikere. Grundstammen består af Henrik Poulsen på bas. Henrik optræder bl.a også i Peter Sommers “Tiggerne”. Og trommeslageren Peter Dombernowsky der til tider spiller med Michael Falch.

Her i 2021 er bandet så udvidet med legendariske Niels Mathiasen på saxofon. Niels har bl.a trådt sine sko hos Gnags og TV-2. Med andre ord; en musikalsk legestue i poesiens tegn!

Bull & Hjorth med Band er ofte blevet sammenlignet med Bo Kaspers Orkester. En fusion af sing and songwriter, folk, jazz og pop. Sange med noget på hjerte. Og der er rig mulighed for at glædes, grædes, grines, skråles - når de erfarne herrer hænger vasketøjet op til frit skue!

TAPAS

Der et mulighed for at tilkøbe Vinduets tapas til spisning kl. 18:30, inden koncertstart. Kr. 165,- pr. person

Tapas kan tilkøbes i fordbindelse med billetkøb på www.jazzitrekanten.dk


Blue Bridge sponsorer 2024
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!