Dayyani

Dansk-iranske DAYYANI udlever sine vådeste 00’er-drømme gennem sin sjælfulde og energiske popmusik

Start
31.03.2022, kl. 20:00 - 23:00
Dørene åbnes
kl. 19:00
Sted
Bjert Gamle Brugs
Pris(er)
Kategori
Blue Bridge Wave

GAFFA har kaldt hende 'Danmarks næste store popstjerne', og til foråret kan du opleve hende på Stenderuphalvøens eget spillested.

Vi taler Britney, Destiny’s og Timberlake møder skandinavisk R&B, mellemøstlige toner og punch-you-in-the-face-awesomeness. I løbet af blot få måneder er hun blevet et af de mest omtalte nye navne på den danske musikscene. Med ikoniske live-performances med sit 7-mands-band, har koreografier og percussion overbevist enhver om at det er tid til at ryste røv.

I 2021 har hun turneret landet tyndt med indiepop-bandet, Ganger, men i år står den på turnéer og en række udgivelser i eget navn; DAYYANI.

Debut-EP’en “All The Things I’m Learning” er produceret af Isabella selv og hendes partner-in-crime, Johannes Bruun - der begge er blot 22 år gamle. I øjeblikket arbejder de på et fuldlængde album, der står til at udkomme i 2022. Den første single fra pladen, “My Shit” udkom i september 2021, og har været i tung rotation på P3 siden. 

Blue Bridge holder fast i traditionen om at præsenterer support bands med lokal relation. Support for dagens koncert er bandet ARK, der er et helt nystartet spændende Munkensdam gymnasieband med Irma Borch fra Kolding  i spidsen.


Blue Bridge sponsorer 2024
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!