De onde

Koncert med energi og humor for børn og voksne i Vinduet

23. oktober 2022 på scenen i Vinduet

BLUE BRIDGE KIDS afholder i samarbejde med Jazz i Trekanten og Bjert Gamle Brugs søndag den 23 oktober kl. 14.00 fed koncert i Vinduet med "DE ONDE".
De fire sortklædte superhelte spiller håndspillet ond børnemusik, der kan få selv de artigste englebørn til at hoppe med på den onde bølge. "DE ONDE" leverer et medlevende show og giver den danske børnemusik-scene et friskt pust. Musikken kan bedst karakteriseres som udadvendt og energisk og bevæger sig frit i genrer som jazz, rock’n’roll, brazil m.m De finurlige tekster underbygger det onde univers, og ved hjælp af humor og gode historier tager de publikum med ud på en rejse i fantasien.
Det er nogle af Danmarks dygtigste musikere der kommer på besøg, og koncerten kan nydes af børn og voksne i alle aldre.
"DE ONDE" består af Peter Marott – Trompet og sang, Tobias Trier – Guitar og sang, Eva Skipper – Bas og sang, Carl Quist-Møller – Trommer og sang

Billet

Koncerten er gratis for børn. (husk at gratis billet også skal bestilles) Voksne 60 kr. Billetter bookes på www.jazzitrekanten.dk

Køb din billet

Blue Bridge sponsorer 2023
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!