Rune Thorsteinsson

Fortællinger om at rejse og møde verden gennem musikken. En performance som blander koncert, foredrag, filmvisning og publikumsinteraktion.

Omdrejningspunktet er komponist og musiker Rune Thorsteinssons jordomrejse, hvor han tilbragte et halvt år med at komponere og indspille musik og film i sammenspil med musikere fra alverdens musikkulturer.

Global Compositions Live tager udgangspunkt i historierne, proces- sen og musikken. Publikum inviteres med på rejsen og vil blive guidet gennem en verden af musikalsk mangfoldighed og møde en arbejds- form, der viser det kreative potentiale, der opstår når musikere på højt niveau fra forskellige musikkulturer skaber og indspiller ny musik sammen på kort tid. 

Sted: Vinduet, Vesterløkken 5, 6091 Sdr. Bjert

Tid: Onsdag d. 9. marts 2022, kl. 19:00

Rune Thorsteinsson - Global Compositions LIVE

Køb billetter

Teaser - Trio and Symphony Orchestra

Rune Thorsteinsson and Copenhagen Phil presents a concert production combining classical and rhythmic music, entertainment and interaction with the audience. Feat. Malene Brask, Stefan Andersen & Rune Thorsteinsson. The teaser i produced by Rune Thorsteinsson with support from World Music Denmark, DJBFA, DMF and Copenhagen Phil


Blue Bridge sponsorer 2023
For at kunne lave så fed en festival og så mange musikaktiviteter på Stenderuphalvøen, er vi afhængige af støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere.
TUSIND TAK!